Lijst van producten op merk Steinhauer

Hier bij de lampenwinkel DS verlichting vind u o.a. design lampen van het merk Steinhauer die u tevens online kunt bestellen

Steinhauer

Steinhauer is een ouderwets Nederlands familie bedrijf die opgericht is op 21 oktober 1933 op dezelfde dag als dat Steinhauer jr geboren is. Steinhauer is begonnen in een kelder aan de Kinkerstraat in Amsterdam.

Na de oorlog is Steinhauer verhuist naar een oude melkfabriek in Apeldoorn en in de jaren 50 en 60 groeide het bedrijf groter en groter.

Nu is Steinhauer jr dus al weer meer dan 20 jaar de directeur en er is ondertussen een hoop veranderd. Steinhauer heeft een vaste productie partner in China dat voornamelijk te maken met het soort staal dat ze gebruiken. Duits staal is vaak net iets beter maar ook gelijk veel duurder waardoor de prijzen net even wat te hoog worden voor de meeste mensen. De meeste componenten komen uit Europa maar de lampen worden nog steeds in Nederland in elkaar gezet. Nu hebben ze gewoon de perfecte prijs, kwaliteit verhouding volgens de mensen in Nederland want ze zijn al jaren de marktleider in Nederland.

Nu richt Steinhauer zich vooral op de export naar andere landen en ze zijn nu in 14 landen actief. Tevens is Steinhauer druk bezig om LED verlichting verder te ontwikkelen en te zoeken naar de beste modellen die mensen zouden willen hebben.Op de vraag wat Mark Steinhauer drijft, is het enthousiaste antwoord: lampen maken. Met trots laat hij het collectieboek zien. “Hier knok ik voor, een goede opbouw van de collectie. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een enthousiast team met jonge medewerkers. Ik hou niet van een sterke hiërarchie. We moeten het met z’n allen doen en dat betekent dat iedereen de ruimte krijgt zich te ontwikkelen.

Er zijn 66 producten.

Item 1-15 van 66 in totaal item(s)